GOLD ICT MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN EN CREATIEVE GOLF SPONSOR

Zakendoen kan op vele manieren en op vele locaties. Wat is er mooier dan relatiemanagement in een mooie omgeving dat een goede mix biedt van inspanning en ontspanning? Gold ICT is bedrijfssponsor van Golfpark Soestduinen; de ideale locatie om eens op een andere manier in gesprek te zijn met een zakelijke relatie. Maar Gold ICT doet meer dan alleen sponsoren. Han Overkamp vertelt over de prettige samenwerking.

Ontspannen buitenactiviteit

“Golf is een uitstekende activiteit om te doen met zakelijke relaties. Je bent lekker buiten in de natuur en dit zorgt voor ander type gesprekken: informeel, gezellig en ontspannen. Anders dan bijvoorbeeld bij tennis, wat een inspannende sport is, waar je tegenover elkaar staat en waar je elkaar eigenlijk alleen na afloop spreekt, loop je met golf continu samen op. Maar omdat je tegelijk een spel speelt, wordt het niet ongemakkelijk.

Bij Golfpark Soestduinen hebben wij een korte baan. Dat betekent dat je het parcours in 5 kwartier a 1,5 uur kan doen. Zo is een rondje golf bij ons makkelijk te integreren in een zakelijke agenda.”

Een leuk moment voor en met relaties

“Gold ICT is nu zo’n 2 jaar sponsor van Golfpark Soestduinen. Bedrijfssponsoring is belangrijk voor ons. Sponsoring maakt het namelijk mogelijk dat wij als golfpark meer kunnen doen, zoals onze jeugdopleiding. Dat zou zonder de maatschappelijke betrokkenheid van bedrijven niet mogelijk zijn. Dirk en Pieter zijn daarnaast zelf enthousiaste spelers. Ik moet zeggen dat Gold ICT op een leuke manier betrokken is bij de club en één van onze creatiefste sponsoren is. Samen hebben we bijvoorbeeld een putting green gekozen waar een aantal bordjes met quotes staan en niet alleen het bedrijfslogo. Daarnaast hebben we samen het relatiepakket “9 holes voor 2” opgezet dat zij aanbieden aan hun relaties. Dit houdt in dat zakelijke relaties van Gold ICT óf met Dirk of Pieter een rondje kunnen doen, óf dat deze mensen zelf met een introducee kunnen komen spelen. Wij ontvangen deze mensen met een kopje koffie en geven een introductie over ons golfpark. Beginners begeleiden we op het parcours en mensen die al een golfvaardigheidsbewijs hebben, kunnen zelf spelen. Ik vind het echt mooi om te zien dat Pieter en Dirk zo liefde voor deze sport delen met anderen en hun relaties een waardevol en leuk moment willen geven.”

Ook in de wintermaanden

Golf is natuurlijk eigenlijk een seizoenssport. Maar omdat ons golfpark is gebouwd op goed irrigeerbare zandgrond, is het mogelijk om zeg binnen 2 uur na een fikse regenbui weer de baan op te gaan. Door onze ligging kun je hier het hele jaar door prima spelen. In de winter krijgen wekelijks zo’n 300 tot 350 mensen les van onze golfpro’s. En, ook niet onbelangrijk, onze faciliteiten zijn zomer en winter geopend.

Ik hoop dat wij als Golfpark Soestduinen in de toekomst nog meer mooie activiteiten kunnen opzetten met Gold ICT. Het is natuurlijk geweldig om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze prachtige sport en onze leuke golfbaan. En wie weet kunnen we ook andere sponsoren inspireren.

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN GOLD GOLF?

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.