SYSTEEMBEVEILIGING

IS MIJN SYSTEEMBEVEILIGING WEL GOED GEREGELD?

Met de juiste ICT-partner ligt u daar niet meer wakker van. Regelmatig staat het in het nieuws: beveiligingslekken. Zeker in deze tijd van werken op afstand is online beveiliging een belangrijk onderwerp. Enkele maanden geleden was er een groot lek geconstateerd in de beveiliging van Citrix. Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) raadde zelfs aan om servers uit te schakelen. Een aantal organisaties heeft dit gedaan, met alle gevolgen van dien. Ook wij kregen telefoontjes van ongeruste klanten met de vraag: hoe is het gesteld met mijn beveiliging?

Standaard proactief systeembeheer

Met een professionele ICT-partner hoeft u helemaal niet wakker te liggen van dit soort berichten. Voor serieuze partijen zoals Gold ICT is het heel normaal om uw systeem constant te monitoren en de benodigde updates tijdig door te voeren. Juist in deze tijd. Onze klanten mogen erop vertrouwen dat wij zorgen voor een betrouwbare netwerkomgeving door het continue uitvoeren van beheer en onderhoud. Naast het uitvoeren van een 24-uurs bewaking op de server en het netwerk, installeren wij de periodieke beveiligingsupdates zoals deze worden aangeleverd door leveranciers zoals Microsoft. Ook zorgen wij voor een goede back-up. Wij sturen iedere maand een rapportage naar onze klanten met een overzicht van de status, controles en werkzaamheden. Zo weet u precies wat de status is van uw omgeving!

Blijf kritisch

Ons advies: kijk eens kritisch naar uw ICT-leveranciers en ga na of deze inderdaad periodiek de updates uitvoert en aan u rapporteert. Twijfelt u of alles inderdaad wel goed is geregeld? Neem dan zeker contact op met Gold-ICT. Wij wisselen graag met u van gedachten en helpen u indien nodig verder met het beheer, onderhoud en beveiliging van uw systemen, fysieke en virtuele serveromgeving.

Verder praten over beveiliging?

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld