Afas Workflow

GOLD ICT ONDERSTEUNT MKB-BEDRIJVEN MET INRICHTEN WORKFLOW IN AFAS PROFIT

Informatiebeveiliging is belangrijk en wordt alleen maar belangrijker. Bedrijven moeten steeds vaker aantonen dat hun ICT-partners dit goed hebben geregeld. Met het ISO-certificaat dat Gold ICT begin dit jaar heeft behaald, kan Gold ICT nu direct aantonen dat de kwaliteit van de informatiebeveiliging echt goed op orde is. Hierdoor hoeven klanten geen externe audits meer te regelen. Dit scheelt bedrijven tijd en geld.

Vastleggen bedrijfsprocessen en workflows

Onderdeel van de ISO 27001 certificering is het vastleggen van alle bedrijfsprocessen. Gold ICT werkt hiervoor met AFAS Profit. “Wij hebben de administratie en de onderbouwing van ISO vastgelegd in AFAS. AFAS biedt ons de juiste tools om onze processen vast te leggen. We hebben verschillende workflows ingericht die signalen geven als er een taak moet worden uitgevoerd. Zo hoeft dit niet handmatig in de agenda te worden gezet en wordt een taak niet vergeten. Repeterende taken binnen de workflow worden op het juiste moment en op de juiste wijze uitgevoerd. Wordt er binnen een taak een afwijking geconstateerd, dan acteren we op deze afwijking. Betekent dit dat er een aanpassing nodig is in het proces, dan bespreken we dit, passen we de procedure aan en leggen we dit opnieuw vast in AFAS. Als medewerkers wijzingen willen in de taak, dan kunnen zij dit insturen. Na het bespreken van deze wensen, kunnen we besluiten de werkwijze aan te passen en het nieuwe proces leggen we opnieuw vast in AFAS.”

Ontzorgen bij optimaliseren van AFAS

Steeds meer mkb-bedrijven zien meerwaarde in werken met AFAS. Gold ICT ondersteunt bedrijven bij het dagelijks beheer en het optimaliseren van AFAS Profit. “AFAS vergemakkelijkt ons werk. Op basis van de ervaring wij zelf hebben opgedaan in het opzetten en inrichten van workflows en het werken ermee, kunnen wij onze klanten nog gerichter ontzorgen bij hun dagelijkse werk.”

Zoekt u een partner die kan adviseren en kan helpen met het optimaliseren van AFAS Profit? Neem dan zeker contact op met Gold ICT: wij helpen graag!